Monday, January 02, 2017

Koko krunch, honeystar, milo

Ola. Apa yang viral dan trending sekarang? Pasal peanut butter coco and jam tu ke?


Start dari dia punya slang,
and then foundaisyennn,
tak makan makanan melayu
date someone else's husband
and now

HAPPILY MARRIED WITH THE SAME GUY


Mula mula aku terhibur juga baca benda tu bila lalu kat timeline, tapi lama lama makin jelik bila tengok sorang demi sorang gigih nak korek semua pasal dia and up tweet memasing. Aku takda masalah pun, twitter diorang kan


Bukak group whatsapp, sana sini group cerita pasal orang sama. And semalam, bila dia dah kahwin, ahh ada la benda yang diorang tegur and cakap sana sini.


Like gurlsss, stop it, can or not? Berhenti la nak gelakkan or rendahkan orang lain. How about you, jaga body you sendiri? Maybe if ur fats menggelebeh, please adjust la eh.


Sekali orang tu kena bash, semua nak join sekaki


U bring people down just to feel good about yourself kan?
*smirks*

No comments: