Sunday, September 27, 2015

-ng

Ni cerita pasal salah sorang diva aku.

dapat tahu dia macam tengah berbunga-bunga.

"siapa nama dia?"


dia bagitau nama.


few mins later.....


"eh awak, siapa nama dia? nama dia start huruf S jugak ke"

"wani, kan saya dah bagitau tadi..."

"eh aah la... lupa...."


-----


kalau nak kenalkan kawan2 kat dia nanti, awak jangan bagitau nama saya Hazwani tau. risau nanti jadi Hazwangi.


kenapa?


sebab dia terengganu.


.......................... . bye


tak kelakar. next!

Saturday, September 26, 2015

The not so fault in our promise

Katanya nak ajak keluar. aku tak ada la harap nak keluar pepagi buta pun. sebab dia ada kerja, so takpe la kasi dia settle kerja dulu.


Dia tanya -

"Bila nak keluar? Petang ni?"

"Petang ni?", aku balas dengan soalan.

"Petang ni."

"Ok, petang ni."


Korang mesti tak faham kan? ah lantak la. buat syarat je ada blog post bulan ni. bye!