Tuesday, August 11, 2015

reading february's girl...

Aku tengah menggigil sejuk lagi ni. dengan hidung sorh sreh sroh sreh gini gayanyaaa


-----

Raya haritu ikut cik kak farah kita pergi beraya. sebab sebelum tu aku ajak dia beraya rumah kawan aku. maka in return marilah beraya di rumah sahabat dia merangkap senior aku, Amira.


rancak borak punya borak dengan kakak (kot) si Amira.. yang beliau lebih mesra menggelarkan dirinya kaklong...


"wani lahir bulan berapa?"

"februari"


"ok kalau camtu wani ni mesti jenis..


1. kalau serabut sangat dengan pape, mesti buat hal, mula la nak lari rumah 2-3 hari. nak kasi tenang sikit.   - farah beria angguk. setuju pe tu farah??


2. suka buat kerja tak habis, separuh jalan tapi


3. suka sangat tolong orang. jenis kekadang tak sampai hati tengok orang susah. - part ni macam nak angguk jugak sebab aku kekadang memang lembut hati betul tengok orang mintak tolong. lagi lagi kalau ayat dia ada PLEASEEEEEE, ha


4. dalam hidup wani, kena ada orang. memang wani tak suka kan serabut orang ramai sangat. tapi ni orang yang rapat. family, kawan2 baik.. untuk sokong apa wani buat. sebab kalau diorang tak sokong, rasa macam kurengggg...


5. kak long tengok awak ni, kak long tau awak mmg tak suka bercampur kan? buat hal sendiri. sorang2."



ada lagi kak long cakap. tapi entahlah. sampai lima point tu aje pun aku dah rasa nak agree secara infiniti.



dear awak, in case awak baca ni. untuk point nombor satu, thanks sebab bersubahat untuk lari dengan saya kakakakakaka. thanks sebab semua la. saya tau awak tak sanggup tengok saya buat kerja gila sorang2. sebabtu awak pun join sekali. saya tau awak sayang saya. bye!

6 comments:

amira faqihah said...

teror akak tu baca personaliti wani hehe

Anonymous said...

Confused la kakak hazwani ni. Skjp kak guna kak farah, skjp guna farah. Sbnrnya farah tu kakak ke tak. Lps tu da pndai dear awak ye skrg kak hazwani. Ok nk ltk anonymous jgk. Bye. Haha.

Husna AOmar said...

dalam proses mengenali diri sendiri, kan kaaan
;)

Izz Hazwani said...

@amira faqihah tu la pasal. haha

Izz Hazwani said...

@Anonymous elehh, macam kita taktau ni sape. ok la kita buat2 tak kenal ni sape.


emm ikut mood la nak panggil. kalau rasa mcm dahagakan kasih syg kakak, saya panggil dia kakak atotototo

Izz Hazwani said...

@Husna AOmar cenggitu la lebih kurangnyewwwww