Sunday, April 26, 2015

Soalan tak terlawas

Garu kepala dengan spesies manusia yang bila dah sudahkan topiknya lalu bertanya,

"Ok, ada soalan?...



*sepi empat saat je*


..bagus, saya tahu tak ada soalan. Jadi kita boleh bersurai"


Hello, cant you see that im the one who understands youuuu~  Tak. Iniiiii ada yang nak tanya tapi tak kesampaian. 


Tips dia lepasni, sebelum ayat keramat "ada pape soalan" diajukan, kau tanya je apa yang terbuku terjilid dalam otak kau cepat cepat. 


Jangan jadi macam aku ni. Sampai harini tertanya - tanya. Penuh soalan dalam minda yang tak tahu nak dilampiaskan ke mana.

2 comments:

Husna AOmar said...

Haha ayat yang disinonimkan dengan cikgu lepas je habis mengajar.
Sekarang una pun kena keluar jugak ayat tu.


Memang, banyak je persoalan tau tapi nak gain attention lagi, susun ayat lagi, cara soal lagi. fuh itu semua seni tahu?

Izz Hazwani said...

una kalau nak tanya pelajar, tunggu dua tiga minit dulu tau tau. risau nanti ada yang tak boleh tidur malam pasal tak sempat tanya soalan