Tuesday, May 20, 2014

Maksud pemberian tali leher

..and when you smile.


Ok baru-baru ni tengok cerita korea apa eh tajuk dia alamak lupa dah sebab spesies tengok sekali pastu lupakan. Apa tu. Hah cunning single lady tak silap. Watak sampingan tu kata, kalau kita bagi tali leher sebagai hadiah kepada seseorang, itu maknanya kita nak memiliki seseorang tu.


Saya fikir macam, ye ye-o je la engko ni. Entah auta entah fakta. Idea ini sepertinya ditentang rakan lelaki saya. Katanya,


"Kalau bagi cincin, i want to marry you. Kalau bagi kereta?"


Soalan punya senang. Kalau bagi kereta, tu maknanya kau propose nak jadi driver aku la. Sengal ubi kayu betul.

1 comment:

Muhammad Nazmi Azman said...

Next time tunang, tak payah kasi cincin la. Kita kasi tali leher je. Kalau curang gok, kasi jerut sampai mati je. Kay dah lari dari topik