Saturday, January 12, 2013

Double Gluta Soap

Sabun ni baru nak up. Minta maaf ye kalau anak-anak atau adik adik anda hentak hentak kaki minta dibelikan ini hanya kerana menyangka ia adalah gula-gula.



Tidak.


Ni bukan gula-gula ok. Ia adalah sejenis sabun. Fungsinya?

  • Mencerahkan kulit
  • Melembut & melicinkan kulit
  • Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
  • Sesuai digunakan utk muka & badan
  • Boleh merawat masalah jerawat badan
  • Sesuai utk semua jenis kulit
  • Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
  • Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
  • Biasanya kulit akan menggelupas halus seperti habuk.. Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg lebih cerah insyaallah
  • Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat
  • Bau yang wangi

Wangi. Apalah ertinya sabun kalau tidak wangi. Belum buka packaging pun dah terbau-bau. Review dari customers sangatlah membahagiakan.

100% daripada bahan organik.

BAHAN-BAHAN DOUBLE GLUTA SOAP:

1. Buah mahat
2.asam jawa
3.madu
4.kunyit hidup
5.halia
6.ginseng
7.RO water
8.manggis
9.yogurt
10.apple
11.delima
12.pearl
13.padi
14.vit.B.C.E
15.Collagen Function

1 pc RM 30 (SM)
       RM 35 (SS) 
2pcs RM 50 (SM)
        RM 65 (SS) 
3 pcs RM 70 (SM)
         RM  85 (SS)

Rasa nak sangat-sangat tak?
Pembeli yang betul-betul berminat je, please.
Jangan hampakan dan jangan mainkan perasaan saya.
:)

Kalau terpaksa back out, tak apa, inform je terus.
Jangan kepam pendam sorang sorang.


Minta maaf sebab tak boleh bagi whatsapp number sebab phone untuk bisnes tengah repair.

Wechat ID:
offendeadpearl

1 comment:

Nurul Nad said...

dah nampak macam puding buah tuh kan :) buy 1 free 1 tiada ke? hehe