Sunday, December 01, 2013

Walimatulurus

Kompang dipaluuu pengantin baru.
Ok. Sorang sorang dah "aku terima nikahnya". Bakalan mendapat anak buah la lepasni, insyaAllah. Coming up next, giliran cik kakak-kakak dan abang-abang kandung pulak. Balik balik muka gua bagi doorgift. Lepas ni tolong up sikit pangkat eh.

(dua kali dah missed the ijab kabul part, bukan sebab jiwa tak kental tapi sebab kena tinggal di rumah..)


Cupcake cupcake cupcake
Om nom nom nom nom

Bila kawan baik nyanyi lagu ni, rasa macam nak tarik rambut dia sebab bila dia nyanyi, sounds sooo annoying than listening to original one. Tapi tetap sayang. Itu tak boleh disangkal lagi.


Cupcakes hasil buatan mak cik. Sesape duduk Raub rasa nak cupcake, roti, kek, frozen foods (karipap, pau, donat), boleh dah slow slow contact i ye. Nanti i kasi contact details.

9 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

musim cuti sekolah ni ramai yang melangsungkan perkahwinan. wah.. comelnya cup cake tu.. :D

Gadis Chubby said...

cute cupcake
shopping love shopping juga
jika berminat untuk menang product kecantikkan dari THE BODY SHOP, ETUDE HOUSE, ELIANTO, HIMALAYA , CRABTREE EVELYN+ ETC...
boleh join BIRTHDAY GIVEAWAY by IKA
http://notamanjaku.blogspot.com/

Gadis Chubby said...

cute cupcake
shopping love shopping juga
jika berminat untuk menang product kecantikkan dari THE BODY SHOP, ETUDE HOUSE, ELIANTO, HIMALAYA , CRABTREE EVELYN+ ETC...
boleh join BIRTHDAY GIVEAWAY by IKA
http://notamanjaku.blogspot.com/

Mime MF said...

bln 11 & 12 memang musim org kahwin...huhu

ifharz fizo said...

kannnn ? heheh nak singgah n mintak komen kat entri ni boleh hehe :) http://ifharzcho.blogspot.com/2013/12/kenali-owner-belog-yang-hensem-ini.html

Nur Hamizah said...

wuuu cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa :DD

Nur Hamizah said...

wuuu cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa :DD

Hanif Halim said...

Nak frozen food, buat balik kuantan plss.

Fatina said...

hi awak kita ade tag awak di post sini :)

http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/12/havoc-giveaway-by-isabella-idura.html