Friday, September 27, 2013

Sebab kata-kata tu doa?

Lupa nak taip apa dari tadi.


Mihmihmih. Apa yang sadis untuk peperiksaan kali ini adalah markah. Ok, setiap kali peperiksaan pun memang sadis tengok markah sendiri.


Markah essay yang berpunca dari silap sendiri. Eh sedih pulak rasa.


"Awak ni mesti banyak dosa. Yela, biasanya budak bijak ni kalau tiba-tiba blank masa jawab exam, sebab banyak dosa. Apa dosa silam awak ni ha?"


Uiksss. Tak rasa nak sentap pulak.


"Eh teacher nak cakap saya ni budak bijak ke? Aminnnnnn. Saya aminkan doa tu ya, teacher?"

2 comments:

Husna AOmar said...

PSTTT WANI,

Markah essay yang berpunca dari silap sendiri. Eh sedih pulak rasa.

Bukan ke patut 'daripada'??

Hikhik. Mutakhir ini, selalu terperasan kesalahan ayat BM orang. Kesalahan sendiri tak sedar. Ahhhh sudah.

Izz Hazwani said...

Haah daripada. Tengok tu! Nampak je simple tapi selalu lupa.