Wednesday, March 27, 2013

Rawak punya soalan

Salam.


Bukan soalan lawak. RAWAK ok RAWAK. Soalan ni macam takkan berjawab je. Tak jawab pun tak apa kot. Saya tak tahu apa expectation saya.

Soalan:


1) Macam mana anda terima orang lain seadanya dia sedang anda sendiri; beberapa minit dalam satu jam yang berharga - langsung tak mampu tengok sekilas refleksi diri pada cermin?

2) Macam mana nak rasa insecure bila tengok perempuan cantik?

3) Macam mana nak walk the talk kalau kaki sendiri malas nak jalan?

4) Bila kali terakhir awak bernafas?

5) Soalan nombor empat tu saja je.

6) Last ni. Sakit tak bila realiti bertubi - tubi bagi high five pada pipi, suruh awak bangun dari mimpi?

Apa pun, makan jangan tumpah ok? Rezeki.

9 comments:

Ssan said...

Dulu time budak budak org selalu ckp mkn jgn tumpah, skg ni dah besar org akan ckp mkn bg habis, nnti nasi nangis...

Cik Pensil said...

nak kena jawab ker soalan tu ?

1)buang semua cermin jgn tgk langsung

2) tutup mata, peliharalah pandangan anda.

3) Terjun bangunan

4) tidak akan pernah selagi hayat dikandung badan

5) saja nak jawab :p

6)tak ada yg lebih sakit dari sakit hati :3

sapa yg tak pernah makan nasi tumpah ? hoho

Izz Hazwani said...

Ssan:
Itulah. Pesan kat adik, jangan biar tumpah, nanti nasi menangis. Dia jawab "nasi kan dah besar, mana boleh menangis"

Cik Pensil:
Terima kasih untuk jawapan! Nah, pen merah, tanda sendiri jawapan ok ;)
Orang yang tak makan nasi, takdela tumpah nasinya~

Cik Pensil said...

haha. bak sekema jawapan :p

kesian dekat orang tu

Izz Hazwani said...

takdak la skema jawapan. tak jumpa. haha

twinkle twinkle said...

soalan last,,mestilah sakit T,T

eimuizduaf said...

1) Tengok cermin dengan konfiden dan yakin pada diri .

2) Katakan MasyaAllah pada ciptaan Allah yang indah .

3) Well , berjalan hanya untuk perkara yang dituju sahaja .

4) Allah masih memberikan saya peluang untuk bernafas . Gunakan peluang itu dengan membuat kebaikan .

5) Saja nak tambah jawapan nombor lima empat tuh . Hehehee .

6) Agak sakit . Hahaa . Tapi anggap itu mimpi LOL -,-

Dah lama tak makan nasi tumpah-tumpah . Hahaa . Saya okay . Saya dah besar ^^


Sekian,
eimuizduaf

Izz Hazwani said...

Kak Mira:
Kalau tak sakit tu, memang tak sedar diri.

Eimuizduaf:
Nahhh full marks untuk awak!

eimuizduaf said...

Thank you thank you . Full mark k . Bukan senang . Hehehe :D