Saturday, January 12, 2013

Miracle Slimming Coffee

Miracle Slimming Coffee ni produk yang bagus untuk diambil. Sebabnya? Sebab hello, ini adalah kopi. Peminum kopi tega yang bermimpi nak turunkan berat badan, bolehlah cuba ini. Bukan kebiasaannya pagi-pagi anda membancuh kopi sebelum off to work?


Kopi ni tak ada kafein!
1 jar seberat 500gram!
Jangna risau minum kopi sambil nak kurangkan berat badan. Sebab langsung tak ada kafein. Kafein boleh menganggu perpecahan lemak. Lebih kurang camtu. Yang ni kalau teringin mengidam sangat nak kopi, boleh je minum.
Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :
1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.


2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya.
Herba ini mampu :

  • Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
  • Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
  • Mengurangkan nafsu untuk makan
  • Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
  • Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
  • Membakar lemak badan dengan pantas
  • Mengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia;

  • Berkesan mengurangkan berat badan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurangkan kolestrol
  • Menambahkan tenaga
  • Merawat masalah kemurungan, susah tidur

Siapa yang afdal ambil minuman ni? Awaklah. Yang sibuk bekerja depan komputer berjam lamanya sampai tak peduli makan minum. Atau yang insomnia. Yang depresi.

Kalau emak-emak anda sangat penat buat kerja, hadiahkan beliau kopi ini! Janganlah setakat bagi kopi aje. Tolonglah beliau buat kerja di rumah sekali.


Kawan awak stres depan cermin mengadu berat badan naik dan tak turun-turun. Promote je kopi ni kat dia. Kalau mampu, belikan!


Macam mana nak amalkan?

  • Ambil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
  • Campurkan dengan secawan air suam
  • Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat


AMARAN:
Ibu mengandung, menyusu bayi sepenuh masa & penghidap penyakit kronik tidak dibenarkan ambil.






1 Jar RM 75 (SM)
        RM 80 (SS)
2 Jar RM 145 (SM)
        RM 155 (SS) 
5 Jar RM 360 (SM)
         RM 385 (SS) 
Murah tak? Ke tak? Cuba bandingkan dengan webshop/instashop lain.


Wechat ID:
offendeadpearl

No comments: