Saturday, January 12, 2013

Eye Mask Collagen

Dah famous sangat eye mask collagen ni. Tak nak try? Jom la.

Kita ni asyik nak jaga muka jaga badan. Jagalah mata sekali. Selalu hadap skrin laptop berjam lamanya? Angguk jelah.




Fungsi?
  • merawat kesembapan mata,
  • menghilangkan lingkaran hitam bawah mata
  • melembapkan kulit keliling mata(moisturize)
  • mencegah kedutan kulit
  • diperkaya dengan plant collagen dan serbuk mata.
  • merawat mata yang keletihan


Weh Izz, macam mana nak pakai menda ni?

1. Bersihkan wajah sehingga bersih dahulu......kemudian lapkan muka sehingga kering.
2. Selepas membuka foil package, Untuk kesan yg lebih MUJARAB , pakai patch dengn SEGERA selepas membuka foil pakage.
3. Pakai patch seperti yg di tunjukkan dlm gambar secara perlahan supaya ianya terletak CANTIK & BETUL pada KULIT....
4. Pakai "COLLAGEN CRYSTAL EYELID PATCH" Selama 30 Hingga 40 minit
5. Buangkan patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar....DAN JANGAN GUNA SEMULA....

 

50 pcs RM 35 (SM)
           RM 40 (SS)  
100 pcs RM 60 (SM)
             RM 70 (SS)

Rasa nak sangat-sangat tak?
Pembeli yang betul-betul berminat je, please.
Jangan hampakan dan jangan mainkan perasaan saya.
:)

Kalau terpaksa back out, tak apa, inform je terus.
Jangan kepam pendam sorang sorang.


Minta maaf sebab tak boleh bagi whatsapp number sebab phone untuk bisnes tengah repair.

Wechat ID:
offendeadpearl

No comments: