Sunday, September 23, 2012

Kalis ubat.

Plan asalnya, cuti dua hari ni nak cover semula semua subjek dari awal tahun. Biasalah tu, orang nasihat kat kita jangan nak bermanis-madu sangat, kita bukan nak dengar. Tahun-tahun depan nanti baru nak nasihatkan adik-adik. Tapi sebenarnya tak ramai pun yang dengar cakap. Kan?



Gambar yang diguna pakai semula dari post lama.





Tapi itulah dia.... kita hanya mampu merancang.
Anti-body selalu tak kuat.
Badan pulak selalu kalis ubat.
Ubat yang diambil selalu tak ada kesan.
Med-proof??


Saya tak bergantung pada ubat seratus %.
Sebab ubat hanya solusi untuk menyembuhkan.
Tak menjamin kesihatan secara total.



No comments: