Saturday, November 26, 2011

LARI LARI AKU TINGGALKAN SEMUA INI

...tipu.


Buat apa nak lari. Kereta ada, bantailah naik kereta walaupun tak friendly dengan alam sekitar.


Hari ini bersamaan 26 November 2011 hingga 3 Disember 2011, secara rasminya saya dah tinggalkan bandar yang *garu telinga kejap* takde lah bising sangat. Bising lagi duduk kampung sebab rumah tepi jalan. Betul betul tepi jalan.



Ni kalau tak berebut tengok tv dengan adik kat sana, mesti berebut tengok tv dengan pakcik. Kalau dua-dua taknak give in, kita lari rumah belakang.


Assalammualaikum.




PERGI DULU!

2 comments:

Husna AOmar said...

Husna pulak yg rasa excited wani nak balik kampung!!!
Ngee..

Nanti share ah apa yg wani blajo masak kat sana. OK OK tak, ni bukan buli tau. Haha tp ni paksaan

Alya said...

lamanyaaaa pergii -.-