Wednesday, June 01, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Haaa kan ke best kalau hari hari update blog? Walaupun entry pendek pendek (tapi penulis nya takdelah pendek sangat) kan.


Saya selaku PandaBat dan PandaVampire disini telah terkedek kedek menyertai giveaway ni ha. Mid-year tu. Mengalahkan exam dekat sekolah je.

31 MEI 2011 - 6 JUN 2011



Kalau menang lah kan, hadiah(s) nya disponsor oleh:


  1. Sandra Azwan
  2. Darkbatman
  3. Pink Heart Craft
  4. Ayunar
  5. Mas Ahmad Safwan
  6. Yuyu Musa
  7. Myra Amira
  8. Ciminny
  9. Alfi Kasran
  10. Sarang Jerung


Nak tengok hadiah, boleh pergi tengok, jenguk jenguk sini.

@PandaOwl especially, sila lah join sebab kita sekarang ni tengah berjaga pagi. Apa salahnya update blog buat peminat~


Baiklah sang penjaga malam sekalian, masa untuk tido. Menghanyutkan diri dalam arus pemodenan yang kian berkembang pesat dan maju serta membangun. DAHHH, MEREPEK! KAU NAK KENA SIMBAH ALKALI SAMPAI TAKBOLEH TIDO 421996 SAAT KE? Pergi tido!



Sekurang-kurangnya karier saya ehem sebagai Blogger sepenuh masa agak terisi lah jugak. Maka dengan ini, jangan risau (walaupun saya tau awak tak risau) dah bangun tido nanti saya update lagi takpun sebelum tido. Maybe masa saya tengah tido pun saya update kot. InsyaAllah.

Assalammulaikum dan selamat pagi untuk anda yang membaca pada waktu pagi. Selamat tengah hari untuk yang membaca tengah hari. Selamat petang untuk yang membaca waktu petang. Selamat jalan untuk sesiapa yang nak berjalan! Panjang pulak perleraian kali ni *lap peluh

No comments: