Friday, June 10, 2011

Lesung pipit dalam tapi sebelah je?

Sedar tak sedar, dah tiga tahun dah kan saya ni masuk sekolah menengah. I'm growing mature from day to day. PMR? Yang tu dekat bab lain kita cerita. La ni nak cerita pasal Nadia Syazwina.


How i met her? Boleh baca dekat sini. Actually, dia banyak tolong saya. Agak lah jugak. Haha masa form one dulu dia teman saya makan, dia bagi pinjam brooch sebab saya sangat ganas sampai brooch saya sendiri hilang entah kemana. Lepastu, dia bagi pinjam buku Komsas. Lagi? Dia dengar saya merengek mengadu masalah al-cinta-mengarut saya. Lepas satu, satu. Dia... always ada.


Mestilah baik, macam saya. And oh yea dia pandai, saya agak kurang. Maybe saya patut heret dia teman saya ambik jawab soalan Penilaian Menengah Rendah nanti. Just in case, you know...


[KLIK GAMBARAJAH DI ATAS UNTUK MENCEROBOH
KE BLOG DIA]


Kan dah kantoi siapa Abe Yusup saya hikhikhik biarlah, saya suka dia. Tak kacau pun periuk belanga senduk awak. 



By the way kan akak, kalau betul sayang wani, tolong lah bawak wani pergi fan meeting diorang July nanti. Sayang wani ke tak? Kalau sayang tak perlu marah~  Pretty pretty puhhlease ;D