Wednesday, June 01, 2011

Elak tertidur dalam class

Masa form one dulu, kalau mengantuk dalam class, mesti tahan jugak mata. Sekarang kalau mengantuk, pejam mata kejap, lepastu zZz lima-sepuluh minit. TAPI, kadang kadang tak berani nak pejam mata kejap. Sebab biasanya topics penting yang cikgu ajar tu lah mata ni nak berat. Bila tak dapat zZz kejap dalam class, mula lah hidung terkembang kempis menahan mengantuk. Haihhh


So bila tak dapat pejam mata, saya akan buat macam ni:
Cikgu tengok pun hanya mampu hmm entahlah. Hanya mampu bergeleng dalam hati. Mintak maaf cikgu. Saya sangat mengantuk. Nak makan gula gula untuk elak mengantuk dalam class tapi takut nanti macam biadab.


Bukan selalu tunjuk muka kan? Haha sekali tunjuk, memang the buruk side of my picture yang terpampang. *Geleng geleng kepala

No comments: