Thursday, June 09, 2011

Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules


Lagi sekali, demgilanakmati punya lawak cerita ni. Ni yang kedua punya ah. Kat Malaysia tak tayang lagi kot. Eh dh ke belum? Haa belum. Mintak maaf lah, saya ni jarang keluar. Tengok wayang lagilah jarang. Orang ajak keluar, 150 juta alasan diberi. Semua gara-gara dah terbiasa duduk rumah.

Ohh, semalam tengok movie ni dengan abang sambil makan maggi sambil gelak sambil chatting. Semua nak package~

Rodrick (Devon Bostick) ni abang kepada Greg. Dia ni suka buli Greg. Tapi lama-lama diorang dah jadi macam baik. Berkatalah saya kepada abang "Sweetnya abang macam ni. Boleh tak nak abang macam ni satu?"


Dia membalas "Boleh tapi kena buli dulu lah baru boleh dapat abang macam Rodrick tu" Jealous lah tu? Yelah, dapat abang macam abang ifraan ni pun sweet jugak apa hehe