Tuesday, May 31, 2011

YOU SAKA PERGI JAUH JAUH

Boleh tengok hari Khamis ni, 2 Jun, 9.3o malam.

Tengok iklan kat TV3, slot Seram kali ni ada drama baru bertajuk YOU SUCKER eh silap YOU SAKA... PERGI JAUH JAUH.


At last, ada pun drama seram agak komedi boleh gelak gelak. Kalau ada Nabil dalam ni, mesti lawak kan? Tengok promo dia pun macam HAHAHA je. Takboleh imagine kalau Nabil berlakon dalam drama serious. Lagi lagi drama seram.


Agak agak sape takde astro tapi cuma ada piring astro atas bumbung rumah macam saya ni (dah bape kali ulang benda sama), sila lah tonton. Yang ada astro tapi nak jugak tengok drama ni, apa kata kau bagi astro kau tu kat aku. Untung untung dapat jugak aku lepaskan nafsu tengok astro 24/7 sepanjang cuti ni. Astro ceria dengan disney channel tu ha, dah berzaman aku tak tengok. Sadis tak? T___________T

No comments: