Tuesday, May 31, 2011

YOU SAKA PERGI JAUH JAUH

Boleh tengok hari Khamis ni, 2 Jun, 9.3o malam.

Tengok iklan kat TV3, slot Seram kali ni ada drama baru bertajuk YOU SUCKER eh silap YOU SAKA... PERGI JAUH JAUH.


At last, ada pun drama seram agak komedi boleh gelak gelak. Kalau ada Nabil dalam ni, mesti lawak kan? Tengok promo dia pun macam HAHAHA je. Takboleh imagine kalau Nabil berlakon dalam drama serious. Lagi lagi drama seram.


Agak agak sape takde astro tapi cuma ada piring astro atas bumbung rumah macam saya ni (dah bape kali ulang benda sama), sila lah tonton. Yang ada astro tapi nak jugak tengok drama ni, apa kata kau bagi astro kau tu kat aku. Untung untung dapat jugak aku lepaskan nafsu tengok astro 24/7 sepanjang cuti ni. Astro ceria dengan disney channel tu ha, dah berzaman aku tak tengok. Sadis tak? T___________T

Monday, May 30, 2011

Why do you keep crying over the same thing over and over again

A wise man once sat in the audience and cracked a joke..
all of them laughed like crazy
After a moment he cracked the same joke again
a little less people laughed this time..





He cracked the same one again and no one laughed,
Then he smiled and said
"When you cant laugh on the same joke again and again
then why do you keep crying over the same thing over and over again".

Sunday, May 29, 2011

Gusto Kita means I Like You


Marimar Episod 55 kot kalau tak silap. Ada part Marimar dengan Sergio gaduh dalam kereta. Comel gila sampai tergelak terjerit depan tv sorang sorang. Saya sebenarnya cemburu tengok Sergio peluk peluk pegang pegang Marimar. Apa perasaan awak bila orang yang awak admire tu peluk dengan orang lain depan MATA awak? Berkaca mata saya.


Baidewei, susah sangat nak cari gambar senonoh Dingdong Dantes ni tau tak? Most of them bila google je gambar yang err malu nak tengok . Rasa macam nak ganti gambar dia dengan loceng yang berbunyi 'dingdong' tu je. *Tiba tiba teringat  kotak mainan DING DANG yang macam ada gambar Doraemon tu.

May gusto ako sa iyo
(Mentang mentang minat Dingdong Dantes, amboi kau terus belajar Tagalog)

Saja letak gambar Kamal Adli. Peringatan supaya jangan nak lebih lebihkan Dingdong Dantes tu. Baiklah, saya berdebar sangat bila tengok gambar mereka. Byebyee