Saturday, April 16, 2011

TUTORIAL: Hilangkan navbar anda

HAI HAI HAI apa khabar nah code untuk hilangkan navbar. Ohooo dah lah, nak off. Japg kot sambung entry baru. Kot je lah eh. Nah here we go...



First sekali, klik Design > Edit HTML
Second dua kali, copy code ni
#navbar-iframe { display: none !important; }
Third tiga kali, paste dekat mana mana je. As for me, saya tempek sebelum body {
Fourth empat kali, Preview dulu sebelum save. Saya dah cakap, Preview dulu. Kalau tak menjadi, google sendiri.


Bila kita layan je orang yang kita tak kenal, orang cakap kita desperate nak ramai kawan. Bila kita tak layan, orang cakap kita sombong. Aku bukan cari ramai kawan, netiher ramai lawan. Apa guna ramai kawan kalau ada yang left out? Bila kita berkawan, seharusnya kita ingat antara satu sama lain. Bukannya bila dah takde kawan or susah baru nak ingat kawan-dunia-akhirat.