Monday, April 04, 2011

TERIMA KASIH KARNIVAL ICT

Terima kasih sangat dekat KARNIVAL ICT harini. Sebab buat macam macam benda jadi.

  1. Kesalahfahaman berlaku
Tadi ada orang terasa hati sangat dengan ayat aku. Tu lahh, ayat mintak pelempang sangat je kan. Sorry sorry sorry sorry. Nak spend time dengan ZNZ, and dalam masa yang sama nak spend time dengan NNI jugak. Tapi sayangnya ada someone yang kecik hati. Aku dah cuba sebaik mungkin taknak buat anyone rasa terabai or whatever. Sorry lagi.

2. Perlu ke pandang macam kau tu inspector or pape?

Macam aku ni penjenayah cinta terhebat sampai orang nak pandang pandang. Tak salah nak pandang. Tapi janganla pandang dengan pandangan agak bermakna. Senyum sikit tak boleh? Even kau benci aku sekali pun, tak payah bagitau. Aku taknak tau pun. Dalam dewan tu dah panas, kau jangan nak tambah panas lagi dengan pandangan kau tu.

3. Dapat info terbaru tapi takdelah baru sangat

Dapat surprise pulak pasal someone. Balik rumah, menangis. Nak tido petang menangis. Nak mandi, menangis jugak. Nak tulis ni pun menangis. Bangang je pulak. Math dapat D tak nanges eh kauu. Kasi sepak terajang kang baru tau.



Apa aku dapat dari KARNIVAL ICT?
NOTHING.
Sia-sia.
I mean, takde faedah untuk aku sorang je. Untuk orang lain taktau la.

Tak faham?
Takpe. Tak perlu faham.



Makan ubat painkiller pun tak boleh nak hilangkan sakit hati. Lupakan harini. Harap harap cikgu sejarah aku tak marah sbb tak masuk class dia. Mintak maaf cikgu. Saya malas masuk class. Hehe

No comments: