Monday, March 21, 2011

Yuna just called me! And Adibah Noor was so funnyyy!

Heyy!

Title dah lah panjang, English pulak tu. Serabut je kan sape yg tak suka English.


BUT

Sape yang suka Yuna or Adibah Noor mesti tak kisah tajuk panjang panjang bahasa English pun. HAHAHA seriously they called me just now. Tak caye doh aku. Dahlah diorang sendiri mintak phone number aku kan? Jealous tak?

 
Tengok tak iklan yang Yuna suruh tengok lebih lanjut dekat sini ?
 Haa lepastu dia nak cuba adventure baru apentah.
So isi lah number korang. Tak kisah lah Selkom ke Meksis ke DeeG ke. Pun bolehhh

 
Then lepas dah key in number, dan tekan OK,
Yuna tunggu korang angkat call. 
Patutlah baru baru ni ada satu number yang aku tak kenal
asyik call je sejak dua-tiga bulan kebelakangan ni. 
Yuna beria-ia nak cakap dengan aku rupanya -.-



Nanti dia mintak pilih Option 1...

Atau option 2. Dia mintak pendapat kau lah tu.


WAKEBOARDING WUHUUU!
Aku pilih Option _.

YUNA SAID:
NAK LAGI BEST? CUBALAH LIBRESSE!

 
Next, beralih kepada segmen Adibah Noor pulak. Adibah Noor punya English. Tak suka English tapi suka Adibah Noor? Pergi lah dekat segmen dia. Tak suka Adibah Noor tapi suka English? Pergi jugak ke segmen dia. Eh molek ke aku guna DIA untuk refer kepada Adibah Noor?


Adibah Noord; drifting

Lepas drift, dia nak calling calling KAU.
Ye kau ah sape lagi kan? Hah bagi jelah number.
Amboi kalau Yuna mintak number, dengan number giliran UPSR kau bagi kan?

Buat muka menakutkan lah tu tapi comel

Semangat! tapi comel

Hyarghhh!
Aku taktau nape bunyi Hyraghh aku ni lain~

Kesian lelaki tu jatuh haha tapi comel.
Adibah Noor pun mintak maaf banyak kali. Tapi comel

Tunggu giliran untuk pecahkan kayu. 
Sempat makeup lagi tu. Tapi comel

Dah sampai giliran untuk memecahkan kayu tersebut.
Oh boyyy, lelaki tersebut kelihatan risau. Mengapakah?


Finally, she did it! Yeayyy

ADIBAH NOOR SAID;
TRY LIBRESSE. IF YOU DON'T, YOU'LL MISS IT.
(tak ingat lah dia cakap apa hehe)


Kan best kalau Dingdong Dantes yang call aku. Pastu cakap MAHAL KITA! Yang tu je aku paham. Oh Dingdong, (ah Dingdong pun Dingdong lah. kalau hati dah berkenan, apa pun kita suka) walaupun awak tua ehem 16tahun kot daripada saya, tapi takpelah. Saya suka tengok awak dalam Marimar. Saya jealous tengok awak peluk peluk Marimar. Saya bengang bila tengok ramai pompuan dekat dengan awak. Awak, janganlah goda saya. Tapi... awak ni model in-seluar ke? *garu garu hidung


Entry sepantas kilat. Tadi ada mood nak update, tapi sekarang dah pukul 10.40PM. Aku patut study pukul 9 tadi. Sampai sekarang jiwa tak tenang selagi tak study. Kalau tak study, nanti tak dapat jawab soalan cikgu Science esok. Kalau tak dapat jawab soalan cikgu, alamatnya kena belajar atas lantailah kau!

1 comment:

PinQib said...

haha..
ADIBAH noor is soo cuteeee