Friday, March 25, 2011

What the kebetulan

Heyy!

Petang tadi, ada orang call semata-mata nak bagitau something... tapi aku tak angkat sebab tengah tido. Walaupun dekat sekolah tadi tak belajar langsung, tapi tetap merasai kepenatan sebab tak makan dekat sekolah. Nak menabung lah konon. NNI jeling sambil marah "Kalau ye pun nak jimat duit, takkan lah sampai nak seksa diri taknak makan"

Ok.


Baru tadi dia call semula. Nak bagitau something... tapi aku tau dah apa dia nak cerita. Dia nak cerita Pasal manusia yang bagi hadiah haritu.

Nak dijadikan cerita, manusia bagi hadiah tu (Z) baru pindah Raub. Sah-sah la takde kawan kat sana kan. Tapi aku tau dalam sebulan dua lagi dia mesti jumpa kawan baru sebab dia tu peramah terlebih sangat -.-'

 
Yang tersayang yang terindu yang tercinta. Ok dah yanggg.
Tak sayang, tak rindu, tak cinta pun.



"Tadi abang dekat CC. Lepak dengan membe.
Tiba-tiba ada mamat ni tanya membe abang cane nak isi borang UPU.
Membe abang cakap la dia taktau so kena tunggu membe lagi sorang.
Abang pun borak-borak la dengan dia kejap.
Abang tanya dia dari mana blablabla.
Kebetulan dia ckp dia sekolah Panglima.
Abg tunjuk gambar abg ifraan (abang aku la tu) pastu dia ckp dia kenal.
Then abg tunjuk gambar zaty. Dia tros diam.
Dia tanya abang, 'abang la yang marah saya couple dengan wani tu eh?'
Abang tanya balik 'Kau ke pakwe dia?' Dia diam lagi."



KECIKNYA DUNIA. So aku harap diorang tak cerita pape pasal aku sesama diorang. And aku harap... yeah cerita pasal seorang aku dekat sekolah dengan seorang aku dekat rumah tak perlu lah nak cerita dekat orang lain. Haha

No comments: