Thursday, March 17, 2011

"Saya bukan Ilah" - I.Hazwani

Heyy!

Kalau boleh tiap tiap hari nak tekan New Post kan kau ni. Yelah, orang jarang update blog disebabkan exam, nak buat camne kan. Semalam lah kan kan, masa aku tengah berjaga menunggu sesuatu yang tak pasti lah sangat, tiba-tiba ada satu message baru masuk. Ingatkan kawan-kawan nak wish Good Night Sweet Dream  Muahh Muahh semua tu- Tapi bukan.

Satu unknown number yang tiba-tiba muncul dekat skrin. Aku pun baca je... mana tau kot kot dia cakap dia tu bapak aku yg tersadai dekat balai polis mintak credit ke, menang cabutan bertuah RM421996 ke kan. Mana lah tauuuu. Tapi lain pulak yang aku dapat.


012____ NUMBER MAKCIK TAK SEDAR DIRI
017_____ NUMBER BUDAK YANG TAK DPT TIDO


CEH, HUSBAND LAH SANGAT KAN. Dah la kacau orang malam-malam. Lain aku harap, lain pulak yang contact aku. Lepas message terakhir dari aku tu, memang aku dah tak reply pape sebab nak save credit punya pasal. Apa kau ingat ayah aku tauke jual prepaid? Dahlah number Celcom sebulan tak topup. Masa ada duit, takde masa nak keluar. Ada masa nak keluar, takda duit pulak. Sadis



Aku tak reply pun, dia nak send message jugak. Cakap aku main-main dengan dia. Awak jangan main main dengan saya eh. Saya tahu saya tak pandai loghat utara sana tapi yang saya tahu, kalau awak ugut saya macam macam, saya report polis. Tu je.

Kalau ini hanya prank...
Anyone yang guna number ni untuk kenakan aku, tolonglah berhenti. Annoying sangat. Aku tau kau loaded, banyak credit pulak tu, topup seminggu sekali kan? Daripada mengacau orang, lagi baik kau derma sikit dekat aku



Puan Ratu Hati suruh tukar number maxis ni. Sayang nya sebab -digit akhir number ni sama dgn number Celcom. Nak tukar ke tak nak tukar ke tak?

11 comments:

Izzah Ismuel said...

hahaha.
patut lah hang tak reply msg.
hang takda kdit rupenye.
hang ni, apalah kacau laki org. tukaq nama plak tuh. haihhh.
hahahhah :P

I.Hazwani said...

aihh dia ni kan. haha.
tak hingin lah kacau laki org.
kalau ye pun nak kacau, tknk dpt madu yg ________ mcm makcik ni. tuduh orang suka hati bodoh apa aku cakap aku bukan ilah bukan ilah lahhh

Cik Pieka said...

wahh da ad num maxis. ta habaq mai pon. act to SIS la :P

I.Hazwani said...

HAHA sys taktau number mxs wani, cane boleh jd 'bini' orang tu? ;P

sueRAFE said...

mmg sadis. isk kau nie, laki org jadi. haha

anysmayonis :) said...

HAHA , lawak betol . Tetiba serang orang . Dia tak tahu ke dia salah number haha :D

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

Umi hanif pakai 012...
=P

I.Hazwani said...

sue rafe;
Haihh ntah lah. apa nasib~

I.Hazwani said...

anys;
dia tak paham paham. org ckp salah number, salah number lah T_T

I.Hazwani said...

hanif;
uishh, takpe. bukan umi hanif kot~

PinQib said...

mangaku tipu3 ar.. frust3 hahaha