Friday, February 18, 2011

Gigi arnab

Heyy!

Harini hari apa? Hari yang ceria. Jap, kepala aku pening sikit gara-gara van ambulans tadi. Rasanya lepas ni macam taknak naik dah. Boleh mendatangkan fobia~

Next. Pagi-pagi sampai sekolah terserempak dengan sorang manusia ni. Ofcourse lah tegur bila dah jumpa. Tak tegur kang kata aku ni takde penglihatan pulak. Diri dekat tengah tengah jalan orang nak masuk parking pulak tu.



Tadi lepas sorang, sorang lagi datang wish birthday dia. So? Ada aku kisah? Birthday dia, bukan birthday aku. Yang penting sama bulan; Februari. Itu penting. Bulan Februari unik. Bulan kau?



Manusia ni. Gigi lawa. Yee tau lah gigi lawa.

Semoga panjang umur, semoga cepat tinggi, semoga bahagia dan terlebih bahagia, semoga sedar yang aku ni manusia jugak, semoga sedar yang seorang manusia itu mempunyai perasaan haha dan semoga dengar cakap adik dia. Tu je kot. Ada lagi nak tambah, tapi one-to-one jelah.

Perlu ke tak eh cakap Happy Birthday? Entahh, malas! Haha.
Cakap I Love You boleh?


Adik wish birthday akak seminit sebelum 19Februari. Aci tak?

11 comments:

Izzah Ismuel said...

hahah. adik !!!
comel laaaa. eeeee, terharu terharu.
patut mintak gambar yea. ish nakal.
thanks sygg <3 iloveyou more :)

jap, cepat tinggi? sentap ayat. hahah.
aci je adik ;)

Alia Azmi ◕‿◕ said...

hehhh , bday spe niehh ? asl alia xtaw . hihik :PP


Latest Entry : I already know .
                    Alia takpernah terpikir nak ade 1000 followers

Mawa Hamzah said...

huh sape ni sape niiii

I.Hazwani said...

@Izzah Ismuel
eei gediknya nak terharu bagai. campak dlm sungai tepi padang sekolah kang baru tau. hahah

I.Hazwani said...

@Alia Azmi ◕‿◕
takpe, ni dah tau kann? :P

I.Hazwani said...

@Mawa Hamzah
itu lah kakak aku <3

Izzah Ismuel said...

wani. hahah. okay lah. tak terharu. tak terharu langsung ! hahha

I.Hazwani said...

@Izzah Ismuel
jangan terharu! kalo akk terharu, wani cekik akak! haha

Izzah Ismuel said...

haha cekik lah. tak takot langsung :P

I.Hazwani said...

@Izzah Ismuel
eleh cabar wani lah tuuu

Izzah Ismuel said...

yea, saye cabar :P