Friday, January 21, 2011

Tak beri peluang!


Bukan taknak kasi peluang. Tapi takkan lah kami perempuan ni nak jadi macam perigi cari timba. Ridsect! Tak beri peluang! Yahh! Tetibe je -.-'

1. Normally, lelaki yg datang dekat kami ni KEBIASAANNYA macam sampah. Sebab tu la korang yg konon bagus tu cakap kami date dengan yg entah pape je ntah.

2. Lelaki ni bukan boleh caye sangat. Kasi chance sikit mula la nak ambik kesempatan.

3. Kami si perempuan takkan merungut kalau ada lelaki yg nak layan perempuan dengan baik dan sweet dan sour macam Bruno Mars. Masalahnya majoriti lelaki zaman sekarang macam apa? Macam SAHAMPAH.

Dah! Nak ngadu kat Abe Yusup! Huh

2 comments:

Alwani Raihan said...

Evndou laki skang da berkurang, TETAP TAK BOLEH PECAYA!

tapi tidak laaa abe sayang sy Auw auwww sy sayang awak sorang tau abang KAHKAHKAH :D

I.Hazwani said...

@Alwani Raihan
lelaki, anda tidak boleh dipercayai. kerana? anda mmg tak boleh dipercayai --'

awak maksudkan abe mane nihh? bukan abe yusup kan? hahaha