Sunday, January 09, 2011

Eat now, worry later!



Masa first jawab something like kuiz ni, aku dapat The Manager. Sebab aku tak baca soalan betul betul. Lepastu buat kali kedua, baca dengan teliti ; lagak macam nak ambik SPM lah konon. Terus dapat The Hopeful. Tapi aku rasa dua-dua ni mcm sesuai dengan aku. Haha. Korang try la.

4 comments:

fatihahnur ♥ said...

Ahah should try this :] Nanti pergi wall akak je lah kan ? :)

I.Hazwani said...

@fatihahnur ♥Ye try la :P

PinQib said...

kita x main benda ni
kita main it girl jer
jom jd neber kite

| Gelagat Anti INDIA|

I.Hazwani said...

@PinQib
it girl tu hape pulakk?