Saturday, January 22, 2011

Dah baca Jutawan Gedik Siri 1?

Heyy!



(Sumber gambar : Kak Ain)
Dah baca siri #2?

Ngahaha haritu aku rasa stress tahap babun nak masuk sarkas sebab tak sempat beli Berita Harian edisi Sabtu sebab ada karya Ain Maisarah. Sape tak kenal Ain Maisarah? Sila pergi ke laman web Kak Ain untuk kenal dia =)

So, ada sesape yang mengidam nak baca Jutawan Gedik Siri 1 tapi tak kesampaian? Bolehlah klik gambar dekat bawah ni untuk baca Jutawan Gedik Siri 1.


7 comments:

fatihahnur ♥ said...

Ahhh hari ni tak beli paper lagi woooo T__T

I.Hazwani said...

@fatihahnur ♥
relax sudahh. nanti dekat laman web jutawangedik mesti kua siri 2. haha

M E Z said...

dah baca dah. dulu masa siri 1 keluar lambat owh mak beli. selamat ada satu kedai tu dia tak habis jual. esok hari lepas siri 1 keluar baru beli. haha ;p

I.Hazwani said...

@M E Z
nape beli lambat? okay lah, daripada wani, tak sempat beli langsung. haha

PinQib said...

dap ngt kew novel tuhhhh

I.Hazwani said...

@PinQib
novel? hahah best laa

PinQib said...

i mean e novel ke paper novel la kan. sbb ada bab3/
eheh
best ar kite da bacaaaa
epsod 1
behehe

|How to have a MIXED baby?|