Wednesday, December 29, 2010

Masa kecik kecik dulu

Heyy!

Aku ingat lagi masa kekecik dulu, ada satu rancangan kanak kanak yang aku tak suka. Bukan tak suka, tapi macam.. sakit hati. Geram. Aku memang tak suka tengok kostum berbulu diorang tu. Rasa nak gigit. Dahlah kostum tu punya expression muka sama je - konon senyum sambil mulut terbukak.

Tiap kali cite tu start, mesti aku rasa macam nak muntah. Betul betul nak muntah. Geli gila geli gila gila punya geli. Aku takpaham kenapa budak budak lain suka tengok cite ni tapi aku tak.




Bukan yang ni! Ini salah satu favourite aku okayy.

Tak! Ish yang awak tetibe muncul ni kenapa? Saya tak panggil awak pun kan!
Cat kaler oren kang baru tau!










Haa yang ni baru betul. Dalam banyak banyak watak, aku paling geli dengan yang ni...



.... macam apa je. Geli bercampur baur dengan takut. Sampai sekarang aku menyampah tengok natang nih.

So aku mintak masa birthday nanti jangan buat surprise dengan mongster atas kaler kuning (bukan spongebob) ni. Melainkan kalau korang benci aku dan suka tengok aku nanges, buatlah =D

10 comments:

♥NAJWA♥ said...

HAHA,naseb baek monsterkecik comel.
Nak try tgk I.hzwani nanges !
Klau nanges nnt letak vid dekat blog tau,
HAHA ;D

Mimi ! said...

wahahaha. sama laaa. benci jugak. takut jee. bukan semakin suka. grrr! tapi yang oknye, elmo kot. hahaha

I.Hazwani said...

@♥NAJWA♥
ehh perasan. haha sampai hati eh nak tengok i.hazwani nanges. simbah air laut kangg :P

I.Hazwani said...

@Mimi !
elmo tu pun geli jugak tapi... ok la kot. haha

Aqilah said...

Fuh,ingatkan Kak Wani tak suka Pooh tadi. :P

Memang tak menarik pun monster kuning tu(bukan spongebob) XP takkk sukaaaaa... Tak comey! Hahahaha :)

Anisa Hang Tuah said...

nis suke big bird tu dr kecik2 lagi minat
hehehe

I.Hazwani said...

@Aqilah
hahah rasa nak sembelih je buat raya korban taon depan

I.Hazwani said...

@Anisa Hang Tuah
SUKA? OMG gelinya dgn monster tuu

anysmayonis :) said...

eh same lah kita . dia uh macam watak cartoon yang terhodoh sekali . mwahaha :D

I.Hazwani said...

yea gip meh paif! <3