Monday, December 13, 2010

LIRIK : Percaya Padaku

Abang aku ambik pekerja dari negeri sebelah ni. Apesal tak ambik orang kita? Sebab diorang mana nak kerja kerja kat tengah panas ni. Panas sikit mula lah nak berlagak mcm diva lah apa lah. Bersyukur weh ada kerja dekat Malaysia ni tapi korang taknak. Nak kerja aircond je, gaji tinggi tinggi, ada class gitu. Cewah memilih kau ye.


Baru baru ni abang bawak pekerja baru tu balik rumah. Dia duduk kat ruang tamu je la. Aku pulak masa tu tengah bukak tudung saji nak cari makan. Sedap je aku nyanyi lagu Taylor Swift (Haunted) lepastu tetibe dengar lagu dari ruang tamu. 'Eh eh mcm best pulak lagu ni'




aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu
seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)
agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu
repeat reff
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku


Aku mmg jarang online sekarang ni

4 comments:

twinkle twinkle said...

betul2,,org melayu ni memilih -.-

I.Hazwani said...

@twinkle twinkle
demand btol org kita ni heh --

CT AiSYaH said...

kalau saye pun, nak keje yg high class jugak~
lumrah orang malaysia~

I.Hazwani said...

@CT AiSYaH
haha ye samalah~