Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas

Dalam sehari je, aku tengok ramai gilaaa buat update pasal contest ni. Aku ni memang sensitif bab-bab join contest berkaitan dengan blog. Haha yelah, blog tak lawa macam orang lain kan. Kenalah sedar diri. Dah lah blog tak lawa&&kemas macam orang lain, owner pun.. lagilah. Saya tak lawa tapi saya comel~ Hah kan dah perasan!


Ada dua orang manusia comel menjemput aku join contest ni walaupun hati berbelah bagi. Dahlah nanti kena compete dengan something like lima ratus buah / bijik / helai / keping blog. Haaa banyak kan? Tapi orang cakap, Belum cuba belum tahu. Dah cuba, yuhuuu baru aku tahu!
Terima kasih HoraDora && Kak Wawa. Kalau Wani tak menang, siap koranggg! HAHAHA kidding jelah.



Follow blog Hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
tag 3orang blogger ok :)
3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
UPDATE: sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

Tag jelah sesape yg belum join/sesape yg rasa blog dia kemas gila gila/sesape yg rasa dia patut menang. Ya sila sila =)

6 comments:

M E Z said...

blog wani lagi lawa dari blog akak. haha ;p

SyamimiZaini said...

Blog I.Hazwani ni ada chance nak menang sebab...

1.dah laa kemas
2.cute pulak tu ish geramnya :D

Hazwan Hakim said...

gud luck ye dubedabedu...heeee

feel free to comment..:)
http://www.hazwanhakim.com/2010/12/17/kontest-blog-terkemas/

• Alya • said...

alya tk payah masuk dah. kalah teruihh~

Aqilah said...

Setuju ngan Syamimi . Blog Kak Wani memang boleh menang.. Teramat kemas,cantik,cute dan yang sewaktu dengannya. ;P

PinQib said...

hehe.
memang belog ni kemas pun. ape3 pun good luck yer

Baby ROBOCOP | Kontest LAGI | Gaduh MANJA! |