Tuesday, December 21, 2010

...if you do so, you're insulting yourself

Heyy!

Aku jumpa quote ni masa tengah tunggu giliran nak berdating dengan doctor. Baca la. Fikir dalam dalam. Cari maksud sebenar quote ni. Kalau dah tau, comment la. Sebab... aku tak faham apa maksud quote ni~



Ini last update kot. Time korang tengah baca ni, aku dah selamat bergolek dekat Kelantan. Nanti aku balik, insyaAllah. Jangan rindu rindu tau. Aish, malu lah. Hee~

22 comments:

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

Yela, bersyukur la dik ooi dengan kurnian Tuhan pada diri kita. Memang la Tuhan bagi diri kita ada kurang sikit sini sana, tapi kalau tak terima kelamahan diri kita tuh, sama la macam insulting our ownself kan?

Cik Pieka said...

yg rindu wani prg terentu j. mcam tutt macam teett. lalala

:) said...

jangan bandingkan diri dgan orang lain.
kalau buat jugak, tu namenyee menghina diri sendiri. :) rasenyee lah. tk ke gitu??

kalau dok bandingkan diri ngan orang lain, makin kurang lah keyakinan diri. tpi, tk semua org pkir cmtuh :)

Fxysche Nas said...

Kesimpulannye, terima la diri seadanye..
sob sob
tibe2 sedih.
hehe

Teah Flop (: said...

dalam bm macam .. Ukur baju di badan sendiri kodd,huhu .
nway, knp wani jumpe doc ?

ezzatyrah said...

hey there . nak mintak buad tutorial lagi sekalai lah . boleh tak ? aja macam mane nak letak mende alah Tweeter tuh macam yang yang wani buad ? err , hope boleh .

I.Hazwani said...

@Ahmad Hanif Abd Halim Azmi
Ohh paham paham. *Sebak tetibe

I.Hazwani said...

@Cik Pieka
Yg mcm mana tuuuu?

I.Hazwani said...

@:)
Macam... terima diri seadanya lah lebih short sikit explanation kan ;D

Yelah, kita tgk diri kita; apa ada?
Tengok orang lain, ada itu ini. Kita rasa tak yakin dgn apa yg kita ada dlm diri kan?

I.Hazwani said...

@Fxysche Nas
Hoh ni pun rasa nak nangis gak nihh :D

I.Hazwani said...

@Teah Flop (:
Eh mcm tu ke? Mcm takde kaitan je. Haha. Wani jumpe sbb saje nak date dgn doctor :P

I.Hazwani said...

@ezzatyrah
Ohh yg tu. Ye insyaAllah nnt wani post :)

MIMIE AIZA said...

waaa.. bermakna2 nih :)

Trah Wann said...

Terimalah diri seadanya . *eh mcm sama je dgn komen yg atas2 tuh , hekhek .

Buat apa kt kelantan dear ?

I.Hazwani said...

@MIMIE AIZA
Haha makna yg sgt dalam~

I.Hazwani said...

@Trah Wann
Alah takpela. At least Trah tau apa maksud quote tu. Ahah

Saje je nak bergolek sakan dekat sana~ Huahaha saje je ikut ibu p kursus kat sana

FATIN SYAFIQA said...

haha. aku rs mcm aku pon tapaham. tlg explain lepas ko paham. hehehe

Ain Atika said...

laaa..jadi diri sendiri la dear..no duplicate.

I.Hazwani said...

@FATIN SYAFIQA
HAHAH Aduh entahlah aku susah nak paham

I.Hazwani said...

@Ain Atika
No duplicate..? You mean No Clone?

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

pesal sebak.
haish, org ta buat pape pun la
*rasa bersalah

I.Hazwani said...

@Ahmad Hanif Abd Halim Azmi
Haha sebab. Entah. Sbb saya manusia yg agak kurang bersyukur kot :)