Monday, October 11, 2010

Ke hadapan Cik yang...

Heyy!

Tadi dalam class, tengah sedap gila buat nota Komsas, tetibe Kambing pass surat. Ala, dah biasa da main pass-pass surat. Zaman sekarang memang dah kena berjimat. Salah satu cara untuk berjimat adalah dengan menjimatkan air liur. Sebab tu la kami (skema) menjadikan surat sebagai medium perantaraan. *cakap jela korang memang tak boleh bercakap satu sama lain. huh, menyampah ai. nak cover cover pulak*




KLIK LA KLIK LA.



Lebih kurang la ayat nye tu. Part 'sekian' and 'kesian' tu boleh SENGAJA nak ter-confuse.

7 comments:

Lina Khairunisa said...

ceh, skrg tak pakai la suat2. haha. :P tp best kan surat2 ni. :D

I.Hazwani said...

ape yg orang lain dah lupakan tu, kami cuba sambungkan balik.
HAHA

mcm adat2 melayu yg semakin dilupakan la. ada pihak2 yg cuba menyambung adat2 tu sampai la skrg
*tetibe je haha

Lina Khairunisa said...

HAHAH yela cik Hazwani. :P

arinaaqilah said...

ehh best ape main surat-surat nie kann. nanti boleh tahu tulisan orang tu buruk ke tak, hihi.

ehh sekian dan kesian? hahaha memang konfius mule2 baca. benciiiiiiiiii tau HAHAHA :DD

Trah Wann said...

OHHHEMMGEE msih ade ke orang pakai pos2 surat nih ? HAHAHA XD

nurain said...

alahai..comel nye.i wish i was a school kids~ AGAIN

ツhʋƨиα ツ said...

CERPEN wani blum habis lagi nih

tetibe......
cekgu komsas nampak!
terussss dia menatap setiap bait perkataan smbil betulkan spect beliau
DAN beliau menjadi kemerah-merahan
sebab...

KENAPA TAK IKUT FORMAT SURAT TAK RASMI HAH ??

kemudian, bunyi rotan kedengaran.. hah tu la, spe soh tak ikut format:P

p/s; wani kejam tak plangkan buku kmbing. nnti mcmane kmbing nk pndai ? wani adalah pempupus generasi genius kambing prtama di dunia :p