Sunday, July 04, 2010

Bukti apa lagi kamu nak?

Heyy !

FIRST: KECEWA SBB TAKDE ORANG INFORM BUDAK ST. JOHN KENA DUTY HARINI :(
TAPI TAKPE, BOLEH LEPAK LEPAK KAN KAN. HAHA


Yeay harini sukan yeay yeay LAKSAMANA i love you banyak banyak sebab tu aku datang hari ni. 0727hours baru bukak mata. Daripada tingkat atas, berlari turun bawah. Sepatutnya bila dah turun bawah, bilik menghala ke kanan. Tapi kaki pergi ke kiri pulak.

Lebih kurang 0800am, baru sampai sekolah.

Cehh sebok je K kacau L nak date dengan aku. Tapi aku tau, L lebih bahagia di samping aku berbanding K. Nak bukti? NAHH TENGOK:



Tengok! Senyum sampai nampak gigi lagi. Dalam gambar ni memang nampak L tinggi. Tanah tu tak rata. Nak buat camne kan (ceh ceh ni bukan ayat cover ke ape tapi kenyataan kot)
Padehal kalau diri sebelah sebelah, lebih kurang je tinggi.



Heran btol. Apesal K pulak yang nampak tinggi dari aku? Adekah tempat K diri tu tinggi? Heyy bengang nye aku. Takpe la, L senyum biase je bila dengan kau, K.


HAA? Ada lagi ehh.


Walaupun L tak pandang kamera, tapi tetap nampak gigi kan kan?
*baju merah kat belakang tu Aisya. HAHA*




Memang gambar ni lagi perfect dari yang atas, tapi ada ke L senyum seperti mana dea bersama aku? Perghh ayat! Jawab jawab!


//budak budak perbarisan rumah merah (laksamana la tu) pakai baju SPAIN whoa! tetibe sesat maskot laksamana adalah NAGA. ehh singa kot. taktau la. asalkan diorg merah.



Sape nampak budak-budak ni kat padang tadi? Sila buat-buat tak kenal. HAHA perangai mcm budak baru nak akil baligh je kan

8 comments:

Trah Wann said...

cewahhh cewahh . wani bajet ! haha . alaa , kebetulan je 'ter'senyum nampak gigi tuh :P

I.Hazwani said...

eh mane ade
btol lahh
L lebih suke bersame wani
wakakaka

.miss d'ieyna. said...

haha.mcm ada apa2 je bila L tersenyum lebar dgn wani ni?ngeee.:D

I.Hazwani said...

'MACAM' ? tengok gmbr pon dh boleh buat kesimpulan ye
haha entah entah TAKTAWWWWW
:PP

ツhʋƨиα ツ said...

ahaha eh haah la betul la eh eh haaaaa
* terpegun :P

eh kejap , L comel

LALALALA~

tapi kejap , yang gamba first tuh dea snyum tak iklas HAHAHA

ツhʋƨиα ツ said...

TERFIKIR KEJAP.

entah entah wani sogok L action senyum HAHAHA
ayokk sogok ngan gula gula ape hah ?

nmpak pic bawah skali tuh mcm kene paksa tutup mulut tuh
ha ayok kantoi :P

I.Hazwani said...

husna!
benci lah giniiii
L sgt ikhlas dgn wani (cewahh)
mane ade sogok2
wakakaka
dea mmg gituu
na uat cmne en
husna jeles wekkk :P

khalidrizuan91 said...

kebetulan? senyum x bergigi tu tanda seyuman ikhlas...K tu entiti x berwajah ke? saka ni...xbek toi