Monday, July 05, 2010

Entry yang dijaga (PROTECTED)

Hai kawan kawan kawan kepada kawan kepada kawan kepada kawaaaan. Ni entry yang dijaga rapi oleh saya. Maka ini bermakna awak kena berdepan dengan pengawal keselamatan baru boleh masuk entry ni.

Kalau awak boleh contact saya selain daripada blog ni (dan jugak twitter), bermakna saya memang kenal awak dan bermakna peluang untuk awak baca entry ni memang BESAAAAR PUNYA! Kalau tak dapat baca tu faham-fahamlah ye. Kalau tau cara nak contact saya, sila mintak password dengan kemaluan awak. Eh maksud saya, sila mintak dengan rasa segan silu. Terima kasihhhh :DD



(Banyak betul kalau,kalau yee. Muahaha)

Sunday, July 04, 2010

Bukti apa lagi kamu nak?

Heyy !

FIRST: KECEWA SBB TAKDE ORANG INFORM BUDAK ST. JOHN KENA DUTY HARINI :(
TAPI TAKPE, BOLEH LEPAK LEPAK KAN KAN. HAHA


Yeay harini sukan yeay yeay LAKSAMANA i love you banyak banyak sebab tu aku datang hari ni. 0727hours baru bukak mata. Daripada tingkat atas, berlari turun bawah. Sepatutnya bila dah turun bawah, bilik menghala ke kanan. Tapi kaki pergi ke kiri pulak.

Lebih kurang 0800am, baru sampai sekolah.

Cehh sebok je K kacau L nak date dengan aku. Tapi aku tau, L lebih bahagia di samping aku berbanding K. Nak bukti? NAHH TENGOK:



Tengok! Senyum sampai nampak gigi lagi. Dalam gambar ni memang nampak L tinggi. Tanah tu tak rata. Nak buat camne kan (ceh ceh ni bukan ayat cover ke ape tapi kenyataan kot)
Padehal kalau diri sebelah sebelah, lebih kurang je tinggi.



Heran btol. Apesal K pulak yang nampak tinggi dari aku? Adekah tempat K diri tu tinggi? Heyy bengang nye aku. Takpe la, L senyum biase je bila dengan kau, K.


HAA? Ada lagi ehh.


Walaupun L tak pandang kamera, tapi tetap nampak gigi kan kan?
*baju merah kat belakang tu Aisya. HAHA*




Memang gambar ni lagi perfect dari yang atas, tapi ada ke L senyum seperti mana dea bersama aku? Perghh ayat! Jawab jawab!


//budak budak perbarisan rumah merah (laksamana la tu) pakai baju SPAIN whoa! tetibe sesat maskot laksamana adalah NAGA. ehh singa kot. taktau la. asalkan diorg merah.



Sape nampak budak-budak ni kat padang tadi? Sila buat-buat tak kenal. HAHA perangai mcm budak baru nak akil baligh je kan

Thursday, July 01, 2010

Sebab awak manis.

Heyy !

ZNZ cakap: "Kalau baca blog awak, lepastu nak bandingkan dengan diri awak yang depan saya, macam lain. Dekat blog nampak gedik gataiii je dengan laki tapi tengok real... macam tak sama je"


Lagiiii: "Awak ni macam ada dua identiti. Kadang-kadang perangai macam laki kadang-kadang perangai macam pompuan. Nak cakap macam hipokrit tapi tak sampai hati pulak"

-----

Sebab tu la orang cakap, jangan menilai orang daripada blognya. (Aku la yang cakap gitu). Yeah sesetengah orang tu terpamer la peribadinya melalui penulisan blog tapi peribadi aku terpamer bukan melalui penulisan blog secara keseluruhan. Ada sesetengah perkara yang nak tulis tapi tak tertulis sebab aku tau budak sekolah aku sendiri baca blog ni.

//Haritu cabar Kambing utk cari blog ni and ternyata Kambing sahut cabaran. Kau memang Kambing sejati lah! Bak kata Justin Bieber kesayangan Zirafah: Never say never.


Aku rasa ada satu roh lelaki yang takde badan lepastu tersesat pulak dalam diri aku. Sebab tu identiti aku ada dua. Aku taktau bila perangai 'lelaki' tersebut menguasai diri. Ehh tau sebenarnya tapi takkan nak cakap. So now saya sedang menulis sebagai perempuan sebab saya sememangnya perempuan. Mekaseh ^^


Motif tulis entry ni: Dah berapa hari tak update blog, aku menyampah tengok muka budak kat bawah ni pegang mug DutchLady. Kalau dapat jumpe budak tu memang kena lempang la nanti.


Tadi kat sekolah...

"Ish. Nape banyak sangat semut kat saya ni?"
"Sebab awak manis!"