Saturday, June 05, 2010

Aku jatuh untuk seorang gadis. (I fall for a girl) -UPDATE-

Heyy !

Kejadian berlaku dekat bawah pokok. Tengah lepak dengan kawan sementara diorang pergi main bola. Aku duduk je tengok diorang. Tiba-tiba mataku terpandang susuk tubuh yang kecil molek, comel. Takdela kecik mana. Lagi besar dari aku sebenarnya. HAHA. Memang nak jugak la try kenal dea. Sebab aku suka tengok muka dea. Comel sangat.


Tiba-tiba kawan tanya, "Comel tak budak tu?"
Malu-malu je aku menjawab. "Comel la jugak. Sape name dea?"
"Hm, SITI (bukan nama sebenar)."
Daripada senyum-senyum malu, terbeliak bijik mata aku.
"Serious ke SITI?"
"Dea tu perempuan la sebenarnya."


Boleh imagine tak apa aku rasa? Patah hati terus. Memang tak sangka sangat dea tu perempuan sebab... faham-faham je lah. Next day, aku duduk kat bawah pokok sorang-sorang. SITI datang duduk sebelah aku. Pheww berdebar sangat rasanya. Dea buat hal sendiri (minum air), aku buat hal sendiri jugak (dengar lagu).


Bila kawan datang kat aku, SITI tanya, "adik awak ke ni?"
Tercengang sekejap. Tau la badan aku ni kecik sikit berbanding kawan, tapi jangan lah bagi pangkat ADIK. Since aku tau dea tu perempuan, makin jarang nak pergi tempat kejadian tu. Takku sangka 'mamat' yang aku minat tu rupanya perempuan.


Tapi aku tak geli pun. Sebab? Bukannya sayang gila nak mati sampai buat benda tak senonoh kan? Siapa rasa macam geli sebab aku ter-suka perempuan, boleh stop baca sampai sini.







Suddenly, kawan bagitau yang SITI ada usha sorang budak baru dalam game diorang. Aku macam nak pengsan sebab tidak diduga SITI sukakan kaum sejenis. Oh mungkin saja untuk main-main tapi janganlah sampai mintak couple. Part ni memang aku geli. Tapi kalau couple, pegang-pegang tangan tak haram pun kan? Sebab masing-masing ialah PEREMPUAN. Taktaula diorang tu couple ke tidak sebab aku dah lama tak terserempak dengan SITI. Kali terakhir dilihat: Aku lepak kejap kat belakang sekolah lepastu nampak SITI naik motor lalu depan aku. Pakai baju warna oren warna kegemaran aku. Muahaha.


Kejadian kedua:
Aku terbukak satu account kat youtube. Tengok videos dea. Cara dea nyanyi sangat memukau. Comel. And dea pakai braces. Lagilah comel. Memang dah tergoda habis lah aku. Terus baca info pasal dea. Excited bebeno lah membaca sampai lah dekat bawaaah info tu, dea bagi link twitter. Dengan eksaited nya aku bukak link tu. Tapi sangat hampa bila tengok nama sebenarnya Aisyah Syahirah (bukan nama sebenar). Nak menangis sangat dah ni! Apesal aku tak boleh fikir yang dea tu perempuan? Padahal suara pun memang kecik, halus. Sekian daripada budak yang tertipu lagi.

Siapa ada pengalaman tersuka kaum sejenis? Give me five!

---

Opsss! TER-dapat award. Muahaha. Daripada Cik Fatin Suka Suki Sewel Saja.



Lepastu kena complete kan pantun pulak:

Puan QueenoftheHeart asyik membebel,
"Siang malam online, takde keje ke?",
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jeles ke?


Huwaa kira okay la kot pantun tu. Penerima award, sila ambik award ni dan completekan pantun tu. Yang dua line dekat bawah memang dah sedia ada. Reka sendiri dua baris atas yee. Nahh award ini untuk:


Blog lain? Ada tu memang ada tapi aku ni silent reader. Kang dah tak jadi silent dah kalau bagi award ni. Wee~
Sememangnya lelaki cute sudah hampir pupus. Kesian aku. Tiada lagi stok comel untuk dikumpul. HAHA.

27 comments:

nabilah said...

Hahahaha ! Lesbian * evil laugh *
Sabar kak Wunny , lelaki masih berlambak di luar sana ;)

I.Hazwani said...

Hoi nabilah
lelaki yang berlambak di luar sana itu 99% berbahaya
silap haribulan , dibawak lari ke lombok
haa siapa nak jawab nnt ?

nabilah said...

hekhehek . Kak Wunny la jawab . Takkan la Nabilah plak . Tapi " SITI " tu comel sngat ke ?

I.Hazwani said...

ya Allah
nabilah !
'he' is so cute la
ciptaan Allah , takde yang buruk pun ^^
sekali pandang , memang kite akan ingat dea tu lelaki
daripada cara pakaian , style rambut , cara berjalan
HUWAAAA

twinkle twinkle said...

haha betol la tu :D

I.Hazwani said...

haa apa yang btol?

ツhʋƨиα ツ said...

isk seram wooo
mmg skali pandang pk dea laki eh ?
peh dasyat dasyat

nie msti stok muka comel pempuan comel tapi jadi laki pastu nampak laki mcm laki muka suci yg takde misau janggut

I.Hazwani said...

husnaaaa
wani kecewa hampa dengan perempuan2 tuu

memang diorang sangat comel
kalo diorang betol la laki , they must be LELAKI JAMBU
haha
kalo pakai tudung... mesti nmpk ayu kan

ツhʋƨиα ツ said...

oo kira macam laki jambu korea tu ke ?
whoaa sangat tragis ;P

eh husna pernah TERjatuh cinta ecece
dengan ABANG IZZAT

haha lalala~
wani try la kawan ngan dea
msti de sebab dea jd cmtu
sejarah silam ke

I.Hazwani said...

perghh eksaited je wani nk taw sape
rupennye ABANG IZZAT yee
hahaha

cmne nkt try kwn?
sbb wani tk perna kot ckp dgn dea
and jarak umur memisahkan kami
dea 18taon dah
wakakaka

nnt la wani try tnye kwn
hehe

airi said...

hebat!

I.Hazwani said...

perli ke puji ni wak? sabar je lahh

Nurain Ali said...

Kenapa comel sangat 'lelaki' tu sampai kita yang sejenis boleh tergoda? :)

I.Hazwani said...

sebab dea punya style lah kot
and sifat nya yang konon cool ituuu
wahhh menggoda gila

h a r i y g i n d a h said...

bhaha :)
na jumpe 'mamat' tu .
kita decide,
comel sangat ke sampai awak terpikat.

ps. jangan saya pulak yang terpikat sudah lahh.

I.Hazwani said...

ehh bahayee
kang awk pualk yg tergoda termimpi-mimpikan 'mamat' tu
whoaa

airi said...

sngt PERLU =D

I.Hazwani said...

sangat perlu ?
why mesti dibesarkan eh word PERLU ituu ?
ahahaha

sarahsyahirah said...

haha masih ade lagi lelaki cute dekat dunia ni lah wani . tapi ramai yang jahat huaa :'(

I.Hazwani said...

yang baik pulak muka mcm kurenggg sket
tu yg takot nak dekat2 kan
ahahha

Nur Ain Fatihah said...

HAHA.
Siti².

I.Hazwani said...

rasanya kena nyanyi lagu CINTA TERLARANG la
ahaha

airi said...

ahaha
a scret makes a man man =)

I.Hazwani said...

rahsia mnjadikan lelaki seorang lelaki?
mcm mana tu?

airi said...

laki yg pndai smpn rhsia adalah lelaki sejati~
wah
haha

I.Hazwani said...

ohh haha tu lah sbb lebih sng kwn dgn laky

h a r i y g i n d a h said...

sejatinye lelaki tu~

bhaha :))