Saturday, June 26, 2010

Lawaklah konon

Heyy !

Benda ni jadi hari Khamis haritu. Orang lain busy latihan sukan, aku busy tawaf sekolah. Memang patut pun penat. Ok, beberapa hari sebelum tu, ada la jugak chat dengan sorang budak sekolah ni. Masalahnya dia tak kenal aku. Tetibe dia macam marah sebab aku tak cakap apa yang aku nak cakap. Mesej dia bunyi lebih kurang camni la: "Cakap ahh! Pukul nak?"


Tergelak sebab part 'pukul nak?' tu mcm comel. So, hari Khamis haritu ternampak dia kat sekolah. Lalu kat belakang dia sambil plan dengan Kiyaa and N untuk perli dia dengan guna dialog "Cakap ahh! Pukul nak?"
Lalu je kat belakang orang tu, suara macam tak terkeluar. N pun volunteer la nak tolong. N berdiri betul-betul belakang orang tu sambil cakap:



"Cakap ahh! Pe kau nak?"


Cara N keluarkan dialog tu macam nak pukul orang. Aku pun takut. Haihh