Sunday, May 02, 2010

Cara remaja sekarang mintak 'kawan'.

Heyy !

Ada lagi tak yang lagi comel daripada ini? Pada aku, ni antara salah satu cara manis (sweet) budak lelaki nak 'kawan' dengan budak perempuan.



Siapa setuju butang CONFIRM ditekan? Buat sesiapa yang rasa nak jadi boyfriend aku, ehem maksudnya special boyfriend, takpayah la kot. Eh kau bajet macam lawa sangat je orang nak jadi boyfriend kau kan.

Pagi pagi minum lagi air gas. Kan dah sakit perut. Sebenarnya baru tahu yang 100Plus tu air gas. Kesian tak? HAHA

12 comments:

nabilah said...

Kak Wani nak jdi girlfriend saya ? HAHAHA . xD . Power minum air gas pagi pagi . lepas ni minum minyak masak plak ye ? :D

I.Hazwani said...

nabilah :
ohh kamu budak kecik
UPSR belum lagii
HAKHAK
*minum minyak masak ye ? haa sblom tu kak wani tuangkan minyak panas kat nabilah yee*

nabilah said...

hahahaa . kalau dh UPSR boleh ? :D
nanti kena saman 1 juta nanti :P

I.Hazwani said...

nabilah;
apakah ini ?
ohh tunggu habis PMR nnt baru boleh

twinkle twinkle said...

haha hbs tu selame ni ingat tu air ape dik?:D

I.Hazwani said...

twinkle twinkle;
igt kan mcm air masak je
:D

Kapten said...

dah takder cara lain nak luahkan perasaan tu. muahaha

I.Hazwani said...

ehh kapten jeles ah tu
HAHA

Cik Pieka said...

sys na relation gn wany. hahah

I.Hazwani said...

tak boleh woo
nnt abg Q marah
aiyokk

BellaMione said...

mari COUPLE dgn wunny b'ramai ramai ((:

I.Hazwani said...

ni couple secara berjemaah ke ?