Friday, March 05, 2010

Kerja di kala stress.

Heyy !

Since ada masa ni la aku kena guna peluang sebaik mungkin. Lepas ni mungkin SELALU ONLINE. HAHA takde lah. Mungkin jarang online sebab 28032010 pergi Temerloh. Jadual tak bape padat sangat la kot bulan ni but kena study study study sampai tension. Baru Form --- tapi tak tertahan otak nak menghafal petua yang cikgu ajar. Dasar otak 'laju' betullah.

Oke, jom buat benda yang sangat buat aku lapar.



1. Makanan



Nak sangat buat puding karamel aka puding gula hangus tapi sampai hari ni tak terbuat.

2. Bahan bacaan

Biasanya baca buku PTS One kot. Novel novel English and sedikit buku motivasi.
Dan yang penting...




3. Rancangan TV

Jarang tengok tv.
Balik rumah tido terus.
Penaaat.


4.Keperibadian

Tak tau. Tanye la orang yang rapat dengan aku.
Mesti dorang cakap aku BAIK.
Percaya tak ?

5. Hobi

Ape tu ? Lupe ah hobi tu ape. Kalau ada masa lapang, aku tido. Tu je.

6.Impian/hajat di hati




Bukan nak jadi macam kat atas ni lah.
But, itu bermaksud RAHSIA. Mata dikunci, mulut dijahit.





Adakah anda rasa anda hot ?
Hot sangat bila orang pandang aku macam aku baru keluar dari pusat serenti.

Upload wallpaper laptop yang anda guna sekarang.



Cerita pasal gambar.
Okay, ini adalah gambar wallpaper laptop yang aku tengah guna. Taktau nak letak wallpaper apa. So letak dulu lah yang ni.

Bila kali terakhir anda makan pizza ?
Tak ingat.

Lagu terakhir anda dengar ?
I dont' Care (ringtone je)

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
Chatting kejap

Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa ?
Someone

Tag 8 orang.
TAKNAK :P

<-SKIP EH NOMBOR 9-15->

Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang tag anda.
Ada hidung, mulut. Lengkap dengan suara sumbang ;D
Tunggu result
blogwalker
pakai tudung
peramah , pemarah , perumah , pemurah
*pilih mane satu yang kau suke*

Persamaan kambing dengan lembu ?
Dua-dua binatang
Perasaan anda buat tag ini ?
Relaks jee

Adakah anda tau si razman tu sengal ?
Eh Razman ? A'ah memang sengal pon.

GAY or LES ?
Straight forward ! HAHA dua dua pon tidak

8 comments:

airi said...

haha
tid0 yg utama!

See Wunny said...

tanpe tido , bdn akan menjadi lesu
sbb itu kite kene tido

MaszMellow ✿ said...

ok thanks ! :P

airi said...

benar!
sy suke tidur dr segalanya~
i mean,dr bwat aktiviti2 yg xde paedah ^^

See Wunny said...

Maszmellow's ;
Same same ;D

See Wunny said...

airi ;
ni yg cmmnt ni berfaedah ke tidak ye agaknye ?
LALALALALA~

airi said...

ouh,mndlm mksd 2 ^^

nabilah said...

Wewiitt . Puding karamel . Teringin nak rse air tangan kak wunny . HEHE . mesti sdap :P