Thursday, November 17, 2016

M

Aku kalau nak bagitau mimpi aku satu satu yang datang, memang takleh la. Tapi so far mimpi paling seram aku pernah kena;


1. Kiamat
2. Dajjal
3. Kematian orang yang palingggg aku sayang
4. Tak ingat tapi still seram
5. Arwah pandang dgn renungan tajam, pesan "jangan jadikan alquran tu sebagai hiasan!"

Tengok tak movie Munafik? Part Nabila Huda kena rasuk, mata dia tu cemane.. camtu la renungan arwah dalam mimpi aku.


Pastu aku insaf kejap je tau.


Sekarang lagha balik. Mohon bimbing aku ke arah jalan yang benar semula.