Sunday, August 14, 2016

kolej, aku rindu

bukan ada apa pun. saja je. aku rindu sebenarnya. funny when masa kolej dulu zaman aku paling sebolehnya taknak ada kenangan. tapi sekarang kenangan yang secebis tu la aku paling rindu.


rindu semua sebenarnya.
banyak
hahahahaha rindu hahahahaha k k


mana datang tiba tiba rindu ni?
pasal aku dengar satu lagu ni. satu lagu je yang sebenarnya takda kaitan dengan friendship and struggle aku kat sana. tapi satu lagu ni dah putar semula semua memori kat sana.


mungkin aku patut stop dengar lagu ni dan teruskan dengan menafikan rindu ini. hikhik